23 Απριλίου 2016

Ασφαλιστικό: Η Κίνηση γα την Εθνική Άμυνα στις κινητοποιήσεις

Ασφαλιστικό: Η Κίνηση γα την Εθνική Άμυνα στις κινητοποιήσεις

23.04.2016 | 12:15
Image

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του ασφαλιστικού την προσεχή Τρίτη, εξέδωσε η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα. 

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

 Μετά από 6 χρόνων πολιτική εξαθλίωσης του λαού μας και συνεχούς αφαίρεσης δικαιωμάτων, η κυβέρνηση, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων της και ουσιαστικά υποστηριζόμενη από τα ευρωενωσιακά κόμματα, έρχεται τώρα να μας αποτελειώσει με το νέο ασφαλιστικό σε συνδυασμό ή μη με το φορολογικό. Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό, επηρεάζει όμως την ίδια την επιβίωση μας, την ίδια μας τη ζωή!

Κανείς απόστρατος αλλά και εν ενεργεία να μη πιστεύει, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για χάρη μας θα πάει κόντρα στις εντολές των «εταίρων» της. Τέλος στην υπομονή και στις ψεύτικες ελπίδες, ότι κάτι θα αλλάξει!

Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδιάφοροι, όταν έχουμε από τη μια το γκρέμισμα του όποιου κοινωνικού κράτους και από την άλλη το γκριζάρισμα περιοχών στο Αιγαίο, την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, το Κυπριακό, τις θανάσιμες εμπλοκές της χώρας σε επεμβάσεις μαζί με ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ. Άλλωστε γνωρίζουμε καλά πως, στο κοινωνικό σύστημα που ζούμε, οι βαθιές κρίσεις επιλύονται με πόλεμο!

Οι απόστρατοι δεν πρέπει και δεν μπορεί να απέχουν από τον ξεσηκωμό!
Όλοι στους δρόμους απέναντι στο έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

Χρέος όλων μας είναι να διαλέξουμε συμμάχους και να πάρουμε θέση στο πλευρό του Λαού!

Η ΚΕΘΑ
συνεχίζοντας την τακτική που εγκαινίασε αρχές της φετινής χρονιάς, θα βρίσκεται,
στο Σύνταγμα (Όθωνος & Αμαλίας) την Τρίτη 26/4/2016 ώρα 19.00 
συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, με το πανό της : «Να μη περάσει ο νόμος της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό».
Όλοι στους δρόμους!


22/4/2016

Η γραμματεία της ΚΕΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου